Peste 80 de controlori pot bate oricând la uşa omului de afaceri

Peste 80 de controlori pot bate oricând la uşa omului de afaceri România se numără printre economiile în care statul poate interveni oricând în mediul privat, dar acest lucru nu ar fi, din punctul nostru de vedere, nici bine, nici rău. Ceea ce este incorect constă în...

La sesizarea FSLI Mures, Curtea Constitutionala a Romaniei a hotarat ca sporul de predare simultana se plateste si la gimnaziu Friday, February 10, 2012 2:39 PM

In procesul intentat de FSLI Mures, avand ca obiect obligarea Scolii Generale Ceuasu de Campie la plata sporului de predare simultana la gimnaziu pentru dna Laszlo Ildiko, a fost sesizata Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu neconstitutionalitatea textului...

Administraţia AGENTIEI NATIONALE de RESA ,, AGERPRES” se răzbună pe angajaţii care au câştigat procese în instanţă

Administraţia ANP AGERPRES se răzbună pe angajaţii care au câştigat procese în instanţă postat de www.mediasind.ro Nemulţumit de faptul că unii angajaţi ai ANP AGERPRES au obţinut în instanţă hotărâri definitive şi irevocabile prin acţiunea formulată de către...

Autorităţile nu deblochoază circulaţia decât la presiunea transportatorilor că vor declanşa proteste

La adapostul „colaborarii” cu transportatorii, autoritatile au paralizat înca 5 zile transportul rutier de marfuri şi de pasageri. Participanţii la trafic, din România, au avut parte de cea mai proastă intervenţie a autorităţilor din ultimii 20 de ani. În schimbul...

ANAT sprijină pasagerii care au achiziţionat bilete pentru cursele MALEV

ANAT ÎN SPRIJINUL PASAGERILOR CARE AU ACHIZITIONAT BILETE PENTRU CURSELE MALEV In data de 3 februarie 2012 compania MALEV a decis SUSPENDAREA PE TERMEN NELIMITAT A TUTUROR ZBORURILOR COMERCIALE pe care le opera. Urmare acestei decizii, foarte multi pasageri din...

Primul charter marca TUI cu plecare din România, un produs NOVA Travel în colaborae cu TUI Turcia şi Pegasus Airline

Primul charter marca TUI cu plecare din Romania - un produs NOVA Travel in colaborare cu TUI Turcia si Pegasus Airline - In 2011 Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din...

OFERTE DE SARBATORI ALE MEMBRILOR F.A.P.T.

de | nov. 24, 2011 | Turism

OFERTE DE SARBATORI ALE MEMBRILOR F.A.P.T.

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.) continua promovarea pe plan intern a destinaţiilor turistice autohtone, venind în întâmpinarea turiştilor cu o multitudine de oferte tentante pentru perioada sărbătorilor de iarnă.
FAPT pune la dispoziţia clienţilor pachete de servicii turistice speciale pentru Craciun şi Revelion 2011-2012 primite din partea asociaţiilor de promovare membre F.A.P.T.
Majoritatea cuprind, pe lângă cazare, o multitudine de servicii suplimentare, precum: mese festive, plimbări cu sania, acces la saună, piscină, internet, masaje de relaxare, program artistic, datini şi obiceiuri.

OFERTE DE CRăCIUN

BUCOVINA: preţuri de la 822 lei/persoana (hotel de 3 stele), de la 935 lei/persoana (4 stele), pachete de 3 nopţi cu pensiune completa.
DELTA DUNĂRII: preţuri de la 420 lei/persoana (pensiune 3 stele), pachet 3 nopţi cu pensiune completa.
LITORAL: preţuri de la 230 lei/cameră dublă fără servicii de masă (pachet plăteşti 2 nopţi şi stai 3 nopţi, hotel de 3 stele), şi de la 450 lei/persoana (pachet plăteşti 3 nopţi şi stai 4 nopţi cu prânz tradiţional de Crăciun, hotel de 4 stele).
PRAHOVA: preţuri de la 300 lei/persoană (hotel de 2 stele), de la 480 lei/persoană (hotel de 3 stele), 1010 lei/persoană (hotel de 4 stele), pachete de 3-4 nopţi cu cazare şi cina festivă incluse.
RÂŞNOV: preţuri de la 195 lei/persoană (pensiune 2 stele), de la 250 lei/ persoană (pensiune 3 stele), de la 540 lei/persoană (pensiune 4 stele) pentru sejururi de 3 nopţi.

OFERTE DE REVELION

BUCOVINA: la 3 stele, preţuri de la 800 lei/persoană pentru 5 nopţi cazare sau 1567 lei/persoană pentru 4 nopţi cu pensiune completă; la 4 stele, preţuri de la 1800 lei/persoană sejur 4 nopţi cu pensiune completă.
DELTA DUNĂRII: preţuri de la 580 lei/persoană (pensiune 3 stele), de la 1180 lei/persoană (hotel 4 stele), pachete de 4 nopţi cu pensiune completă.
LITORAL: la 3 stele: preţuri de la 320 lei/cameră dubla pachet 3 nopţi cu mic dejun şi masă festivă de Revelion; la 4 stele: 450 lei/persoană pachet 3 nopţi cu mic dejun şi masă festivă; la 5 stele: 1150 lei/persoană sejur 3 nopţi cu pensiune completă şi masă festivă.
PRAHOVA: la 2 stele: preţuri de la 800 lei/persoană pachet 3 nopţi cu bonuri valorice de 100 lei/persoana; la 3 stele: preţuri de la 800 lei pachet 3 nopţi cu pensiune completă; la 4 stele: preţuri de la 1500 lei/persoană pachet 3 nopţi cu mic dejun şi masa festivă.
RÂŞNOV: la 2 stele: preţuri de la 450 lei/persoană cazare 3 nopţi sau 600 lei/persoană pachet 3 nopţi cu demipensiune; la 3 stele: preţuri de la 750 lei/persoană cazare 3 nopţi sau 930 lei pachet 3 nopţi cu demipensiune şi masă festivă; la 4 stele: preţuri de la 910 lei/persoană pachet 3 nopţi cu demipensiune şi masă festivă.
Oferta completă este disponibilă pe site-ul www.federatiaturism.ro/programe-turistice.html. FAPT recomandă doritorilor să achiziţioneze pachetele de vacanţă prin intermediul agenţiilor de turism membre A.N.A.T.
FAPT este compusă din :Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului LITORAL – DELTA DUNARII ;Asociaţia pentru Turism BUCOVINA; Asociaţia Judeţeană de Turism SIBIU; Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului BRASOV; Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltare a Turismului PRAHOVA; Asociaţia Turistică SIGHISOARA; MARAMURES Infoturism; Asociaţia Profesională Patronală de Turism GORJ; Monteoru Renaissance – Asociaţia pentru Dezvoltare Regională durabilă în turism BUZĂU; Asociaţia Roşenau Turism RÂŞNOV. /Maria Schifirneţ/